PUG.nl - Home | PUG bestuur | p.a. Amstelmeer 72, 2993 PL Barendrecht

PUG Kart Challenge 2016

PUG Kart Challenge 2016

Update 14 november 2016: ** EVENEMENT UITGESTELD TOT MEDIO MAART 2017 ** 

postponed

 

 

Vanwege het succes van vorig jaar staat ook dit jaar de PUG Kart Challenge weer op het programma.

Datum: Woensdag 23 november 2016
Tijd: 15:30u-20:30u

Locatie: Coronel Kartbaan in Huizen

Presentatie / technische sessie

Voordat de karts gestart worden hebben we anderhalf uur de tijd voor wat interessante presentaties.

Telerik Platform in de praktijk
Softpak BV uit Ridderkerk is inmiddels een aantal maanden actief op gebied van hybrid App ontwikkeling met Telerik Platform. In nauwe samenwerking met Progress Software, is in relatief korte tijd een App opgezet en doorontwikkeld voor een rederij uit Ierland. Met de App kunnen klanten van de rederij boekingen terugvinden en afvaartlijsten bekijken. Daarnaast is er voor ingehuurde truckers een aparte ingang. Zij kunnen de trips zien waarvoor ze zijn ingepland. Ruben van Progress Software en Peter Baaijens van Softpak zullen u de ins-en-outs van dit project presenteren.
Klik hier voor meer informatie

Backdating
Onlangs maakte de PUG kennis met de firma Reduxio. Zij verkondigen een nieuw evangelie op gebied van backups en het is dus zeer de moeite waard om het onderwerp eens voorbij te laten komen!
Klik hier voor meer informatie.  

PUG NL Kart Challenge
Er worden teams geformeerd van 3-4 personen, zodat iedereen een gemiddelde rijtijd heeft van ongeveer 30 minuten. Het is de bedoeling binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk ronden te rijden. Elk team zal enkele malen van rijder moeten wisselen. Niet alleen snelle rondetijden maar ook op tactische momenten je rijderwissels doen kan tijdwinst opleveren. Eventueel moet er ook bijgetankt worden, het aanwezige personeel zal dan een heuse pitstop uitvoeren! Het team dat na 1.5 uur de meeste ronden heeft afgelegd, is de winnaar!

button-inschrijven